Interkerkelijk Koor, Papendrecht

Nieuws

Passie-Paasconcert Les Chantres ‘Prepare Ye The Way’

Na het geweldige kerstconcert op 23 december 2022 kunnen we weer uitkijken naar een nieuw concert in de concertreeks op zaterdag 08 april in de Bethlehemkerk, Papendrecht. 

Deze concertreeks is een zogenaamd drieluik met als overkoepelend thema ‘Prepare Ye The Way'. Het tweede concert van deze concertreeks valt In de Passie-Paastijd. Aan dit concert zal de bekende solist Sharon Kips meewerken. Het laatste concert van deze reeks is het Hemelvaart-Pinksterconcert wat gehouden wordt op woensdag 21 juni 2023. 

Evenals voorgaande concerten zal het eigen combo onder leiding van Willem Vlot meewerken. Het koor staat onder begeleiding van onze dirigent Hans van Blijderveen, die al vele jaren betrokken is bij Les Chantres. Sharon Kips zal naast een aantal solo's ook meezingen met het koorrepertoire.  

Prepare Ye The Way, zaterdag 08 april 2023 om 20.00 uur in de Bethlehemkerk. Zet het vast in uw/jouw agenda en geef het door aan iedereen in je omgeving. De toegangskaarten zijn te reserveren via de website van het koor: www.leschantres.com. Toegang volwassenen €15, kinderen t/m 12 jaar € 10

 

Concertkaarten concert 08-04-2023.

Kinderen €10,- per kaartje
Volwassenen €15,- per kaart
De kaarten zullen 8 april klaarliggen in de bethlehemkerk.

ER ZIJN VIA DE WEBSITE GEEN KAARTEN MEER TE BESTELLEN, MAAR UITERAARD OP DE AVOND BIJ DE ZAAL NOG TE KOOP.

PINNEN IS MOGELIJK